Kamp POLOVNIK

Ledina 8, 5230 Bovec

e-pošta: kamp.polovnik@siol.net

telefon: +38653896007

Trgovina


Kamp POLOVNIK

Kamp Polovnik leži v lepem parku ob najstarejši cerkvici v dolini Soče in je le pet minut hoda oddaljen od središča Bovca, enega najlepših turističnih krajev na sončni strani Alp. Takšna lega je za goste velika prednost, saj je vse, kar Bovec ponuja, dosegljivo peš: športne agencije (rafting na reki Soči, soteskanje, kajak šola, rečni bob, gorsko kolesarjenje, jadralno padalstvo s Kanina in Mangrta, jahanje, jamarstvo, športno plezanje) igrišča za tenis, športno letališče Bovec in druge rekreativne dejavnosti. Najbližja trgovina z živili je oddaljena le 50 metrov. Neposredno ob kampu Polovnik je tudi restavracija z letnim vrtom.

Bovec kotlinaČudovita narava ter bogata zgodovinska in kulturna dediščina  Bovškega oblikujeta pisano in pestro izbiro. Od počitka in občudovanja naravnih lepot do bolj aktivnega preživljanja počitnic ob reki Soči. Reka Soča navdušuje s svojo privlačno smaragdno barvo in bistrostjo ter je pravi el-dorado za ribiče in ljubitelje najrazličnejših športov na divjih vodah.


Velik del kampa Polovnik je v drevesnem gaju, dovolj pa je tudi sončnih površin.

Kamp Polovnik je odprt od 1. aprila do 15. oktobra.

Kako priti do nas, si lahko ogledate tukaj


rezerviraj kampirno mesto v kampu Polovnik

Vreme

Kje se nahajamo


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke